Managementondersteuning

 

 

wat kan aan zet! voor u betekenen?

Aan zet! biedt ad interim project- en managementondersteuning op academisch niveau aan grote en kleine bedrijven en instellingen. Van technisch tot commercieel tot non-profit. Mijn specialisatie ligt met name in de ondersteuning van medische (opleidings)vakgroepen, (opleidings)ziekenhuizen en medische beroepsverenigingen. 

Aan u de keuze of u eenmalig van Aan zet! gebruik maakt, of op reguliere basis en voor langere tijd. En of de werkzaamheden bij u op kantoor verricht worden, of virtueel (met bijvoorbeeld enkele afspraken op locatie). U bepaalt ook samen met mij het gewenste eindresultaat en het aantal te besteden uren.

Misschien heeft u een bijzondere vraag of project en kan Aan zet! hier ook iets betekenen. Samen kunnen we tot maatwerk komen!

Projectondersteuning

  • Plannen, coördineren en ondersteunen van uw project, van opstart tot eind.
  • Complete organisatie van evenementen voor klanten, vakgenoten of relaties of personeel, incl. voor- en natraject.

Managementondersteuning

Gespecialiseerde ondersteuning van u(w management team), u kunt zich concentreren op uw corebusiness, ik draag zorg voor de bijzaken. 

Tekstschrijven

Coördineren, opzetten, schrijven en redigeren van beleidsplannen, jaarverslagen of brochures. Indien gewenst ook in het Engels, Spaans of Duits.

Ondersteuning visitaties

Ondersteuning bij (medische) kwaliteits- of opleidingsvisitaties.

Secretariaat- & notuleerservice

  • Afhandeling reguliere secretariële zaken, zoals correspondentie, rapporten, offertes, verslagen en agendabeheer.
  • Notuleerservice voor uw (bestuurs)vergaderingen, op locatie of middels geluidsdrager.

AFSPRAAK VOOR MAATWERK?

Managementondersteuning van Aan zet! is altijd maatwerk. Samen bepalen we hoe we tot het gewenste eindresultaat komen. Aan u de keuze hoe, waar en wanneer u gebruik maakt van Aan zet!

Ik maak graag een afspraak met u voor een oriënterend gesprek.