Opdrachtgevers & aanbevelingen

 

 

Opdrachtgevers

 • Golfclub Cromstrijen: notuleren Algemene Vergadering (okt. 2021-heden)
 • VvE Numansgors: notuleren Algemene Ledenvergadering VvE (feb. 2021-heden)
 • Defendervakanties: bouw website (2020) https://www.defendervakanties.nl
 • WattsUp: tekstuele adviezen site https://www.watts-up.nl
 • VvE Suijssenpolder: notuleren Algemene Ledenvergaderingen VvE (april 2018-heden)
 • BPath Energy: bouw en onderhoud meertalige website/webshop https://www.bpathenergy.nl (januari 2019-heden)
 • Nederlandse internisten vereniging: mede-tekstschrijver Strategische visie 2018-2022 (okt. 2017)
 • Interventieradiologen/vaatchirurgen Albert Schweitzer ziekenhuis: beleidsnotitie Interventiecentrum (juni 2016)
 • Nederlandse Vereniging voor Radiologie: tekstschrijver strategische visie De rol van de radioloog in 2020 (februari – juni 2016)
 • Leerhuis Albert Schweitzer ziekenhuis: ondersteuning Medische Specialisten Opleidingscommissie (januari 2015 – juli 2016)
 • Bouwen website Aan zet! (oktober 2014)
 • Maatschap radiologie Albert Schweitzer ziekenhuis: opstellen, coördineren en redigeren van jaarverslag 2013 (april 2014)

Geweldige service!

Voor onze verhuurservice van Land Rover Defenders (defendervakanties.nl) hadden wij een website nodig, waarop wij niet alleen ons bedrijf presenteren maar ook reserveringen kunnen worden gemaakt.

Als absolute nitwits op het gebied van het ontwerpen en bouwen van websites, hadden wij geen idee hoe wij dat aan zouden moeten pakken. Gelukkig was daar Caroline!

Zij heeft ons volledig ontzorgd door te beginnen met duidelijk te maken welke mogelijkheden er zijn en vervolgens een ontwerp te maken voor de lay-out van de website, dat ons erg goed beviel. Dit ontwerp is vervolgens door Caroline (technisch) uitgewerkt en gebouwd. Met haar aanwijzingen hebben wij de teksten opgesteld, waarna Caroline de website heeft voltooid en uitgebreid getest, zowel in een desktop omgeving als op een mobiel.

Wij zijn buitengewoon tevreden met het resultaat! Ook het vermelden waard: Caroline is zeer betrokken, maakt zich het functioneren van het bedrijf waarvoor de website wordt gemaakt goed eigen en is zeer goed bereikbaar. Het is kortom erg prettig werken met haar!

Debby van der Wel en Daniel Santurio

Defendervakanties

Het is met Caroline erg prettig zaken doen

Caroline heeft vanaf januari 2015 tot juli 2016 ondersteuning gegeven aan onze medisch specialisten opleidingscommissie(MSOC). Ik was daarbij haar opdrachtgever en heb zeer nauw met haar geschakeld.

Het is met Caroline erg prettig zaken doen. Afspraak is afspraak, stukken en verslagen zien er keurig en volledig uit, zij denkt proactief met je mee en komt ook zelf met initiatieven om bepaalde zaken op te pakken ter verdere verbetering. Caroline heeft ervoor gezorgd dat we een professionaliseringsslag hebben kunnen maken met onze interne PDCA cyclus rondom opleidingsvisitaties. Daarnaast is zij zeer computervaardig en heeft ze ervoor gezorgd dat wij inmiddels beschikken over een keurig Excelbestand waarin wij op een handige manier alle opleidingsactiviteiten van al onze dokters kunnen registreren en monitoren. 

Caroline is de afgelopen periode verantwoordelijk geweest voor de coördinatie van onze aankomende STZ visitatie. Caroline heeft daarbij echt als mijn rechterhand gefungeerd. We hebben samen zeer constructief en hard kunnen werken aan het maken van een inhoudelijk goed document. Zij is in staat een zeer goede lay-out en mooie opmaak te verzorgen, leest zelf kritisch alle teksten mee en doet zelfstandig verbeteringen om tot een leesbaarder geheel te komen. Daarnaast houdt ze perfect het overzicht op zaken die nog open staan of nog moeten gebeuren.

Caroline haar academische werk- en denkniveau zie je terug in de producten die zij oplevert en in de manier van (samen)werken. Zij schakelt makkelijk met professionals als artsen en verpleegkundigen en spreekt makkelijk hun taal om bijvoorbeeld tot agenda-afspraken te komen of om inhoudelijk te schakelen over zaken die nog moeten gebeuren voor een (opleidings)visitatie.

drs Agnes Klaren, manager Leerhuis en Kwaliteit, Veiligheid en Innovatie, Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht

Een aanwinst voor iedere werkomgeving

Ik heb met Caroline Pieters-Wijn samengewerkt. Caroline is een zeer goede kracht. Zij heeft voor mij in vast dienstverband en later als freelance professional gewerkt. Mede door haar academische achtergrond sloot zij goed aan bij onze maatschap.

Naast een integere werker is haar persoonlijkheid een aanwinst voor iedere werkomgeving. Ze heeft zich ontwikkeld van secretaresse tot bureaumanager. Het format van het door haar opgestelde jaarverslag voor de vakgroep radiologie wordt inmiddels als voorbeeld door alle vakgroepen in het Albert Schweitzer ziekenhuis gebruikt.

drs P.H.M. van der Valk

Radioloog, Medisch Manager, Vakgroep Radiologie Albert Schweitzer ziekenhuis Dordrecht